Studio me

Studio Me helpt je op weg naar een gezondere levensstijl. Je kan bij ze terecht voor fitnessprogramma’s, beautyproducten en voedingsadvies. Bij Studio Me vind je alles voor body & soul. En dat willen ze graag ook laten zien op hun digitale kanalen. We spraken met zaakvoerder Marieke over mooie socials, het belang van regelmatige fotoshoots en de juiste houding bij portretfotografie.

Creatieve portretfotografie voor ondernemers

Waarom is fotografie voor jullie belangrijk?

MARIEKE: Visibiliteit is voor ons heel belangrijk. We willen top of mind blijven bij onze doelgroep en daarom posten we regelmatig content op onze sociale mediakanalen. Zelf hou ik ook gewoon van mooie foto’s en daarmee een verzorgde feed op Facebook en Instagram. 

Onze bedrijfsfotograaf duikt mee in de actie

Bij andere bedrijven zie ik wel eens dat ze klakkeloos andermans foto’s gebruiken. Ik vind dat je dan geen eigen identiteit toont als onderneming, en juist die eigen identiteit vinden we erg belangrijk bij Studio Me.

Om nieuwe acties in beeld te brengen, zou je minstens elk kwartaal een fotoshoot moeten inplannen

Marieke Vrancken - Studio me
Zakelijke portretfotografie buiten
Portret -Studio Me

Hoe halen jullie het meeste uit een fotoshoot?

MARIEKE: Vooral door van tevoren goed na te denken wat we in beeld willen hebben en ons daar goed op voor te bereiden. Zo kunnen we tijdens een fotoshoot efficiënt te werk gaan. Je kan een fotograaf niet zomaar uitnodigen en zeggen “doe maar iets”. Voor ons is het ook belangrijk om regelmatig nieuwe content te laten zien aan onze klanten. Iets herhalen is natuurlijk niet erg, maar om nieuwe (seizoens)acties in beeld te brengen zou je eigenlijk minstens elk kwartaal een nieuwe fotoshoot moeten inplannen.

Previous
Next

Wat vond je van de samenwerking met De Klikfabrik?

MARIEKE: Heel fijn! We staan natuurlijk niet elke dag voor de camera, maar jullie fotograaf Johan stelde ons heel snel op ons gemak. Hij geeft rustig, en soms met een dosis humor, instructies zodat we beter op onze portretfoto’s staan. “Probeer je arm een keer daar te plaatsen”, of “zet je been eens wat meer vooruit”. Johan heeft er zo voor gezorgd dat we een stuk natuurlijker op de foto staan. Naast onze fotoshoots met De KLIKFABRIK kozen we trouwens voor De DRAAIFABRIK om met video’s een drietal schoonheidsrituelen te laten zien aan onze klanten.

Meer klanten

Bedrijfsreportage - Kubini Design

Kubini

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Bedrijfsfoto's voor een kapsalon

BRUSH BY BRITT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Zakelijke fotografie voor een vastgoedmakelaar

BELL ESTATE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Liever bewegend beeld?