gill // fotograaf

Klikfabrik bedrijfsportretten Gill

Gill voelt zich als een vis in het water als hij achter zijn camera staat. Fotografie is een ware passie waardoor hij tot het uiterste gaat voor een goed eindresultaat. Jana, marketeer bij Creactiv, over Gill: We voelden ons heel erg op ons gemak bij Gill.

Het sterke van Gill is dat je bijna niet doorhebt dat er een fotograaf staat. Tijdens onze evenementen, of als er sfeerbeelden worden gemaakt, is Gill een vlieg op de muur. Dit zorgt ervoor dat de foto’s heel natuurlijk overkomen.

Johan // projectmanager - fotograaf

Klikfabrik bedrijfsportretten Johan

Johan stelt de klant centraal. ‘Jij vraagt, wij draaien’ is in zijn werkwijze dan ook prominent aanwezig. Door zijn creatieve en technische kennis op vlak van fotografie ben je gegarandeerd van een kwalitatief eindresultaat.

Wouter, zaakvoerder bij Electro Carlier, over Johan: Ik was verbaasd hoe perfectionistisch Johan tewerk ging doorheen de dag. Ieder onderwerp werd op verschillende manieren belicht en vanuit verschillende hoeken gefotografeerd. Ook van de nabewerking was ik erg onder de indruk.

onze missie

Kwaliteitsvolle bedrijfsfotografie voor betaalbare prijzen

Dat is in het kort onze missie. Uiteraard heeft die missie een oorsprong. We zien zelf helaas nog teveel bedrijven die slechte foto’s gebruiken of snel een aantal stockbeelden aankopen. Wij geloven dat de moderne consument dat niet meer slikt. Als bedrijf moet je laten zien wat je in huis hebt en fotografie is daarvoor hét middel. Door onze jarenlange ervaring in de sector en ons visueel vakmanschap weten we inmiddels hoe we vlot kunnen werken en kwaliteit kunnen leveren. Daardoor kunnen we voor verschillende budgetten een passende oplossing aanbieden. Geen gedraai rond de pot, maar duidelijke tarieven en afspraken. What you see is what you get. Wel zo handig, toch?

Onze workflow

Intakegesprek

Tijdens een gesprek bespreken we vrijblijvend je verwachtingen.

pakketkeuze

Kies het pakket wat bij je past. What you see is what you get!

Fotografie

Wij gaan aan de slag en zorgen ervoor dat je bedrijf goed in beeld komt.

Feedback

In alle pakketten zit
standaard 1 feedbackronde.

Oplevering

De puntjes worden op
de i gezet en we leveren je bestanden aan.