Wim verhuur

Wim Verhuur verhuurt sinds 2004 machines voor bouw, tuin en industrie. Dankzij de directe samenwerking met klanten zorgt Wim Verhuur steeds voor een productgamma dat jaar na jaar uitbreidt om zo te voldoen aan de behoeftes van de klant. “Verhuur een klant wat hij nodig heeft”. Dat is het begin van hun verhuurfilosofie. We spraken met Sales- en marketingverantwoordelijke Tom Vanfleteren over mensen, machines en het gebruik van hun eigen materiaal tijdens de fotoshoot.

Productfoto tractor Wim Verhuur

Waarom is fotografie voor jullie belangrijk?

TOM: Als sterk groeiend verhuurbedrijf willen we het verschil maken in onze kwaliteit en service. Dit doen we door continu ons machinepark te vernieuwen en uit te breiden. Ook in personeelsaantal breiden we uit, om zo een nog betere service te bieden.

Bedrijfsfoto werknemer in atelier Wim verhuur

Door onze machines en mensen in beeld te brengen, kunnen we een stuk van de kwaliteit en sfeer binnen Wim Verhuur in beeld brengen en overbrengen aan onze klanten. Daarnaast is dit ook een vorm van appreciatie naar onze werknemers toe.

Zelf mee in een hoogwerker kruipen voor het ideale shot, met de schoenen in het slijk, niets was te veel

Tom Vanfleteren - Sales & marketingverantwoordelijke bij Wim verhuur
Bedrijfsfoto werknemer Wim verhuur
Bedrijfsfoto werknemer Wim verhuur

Hoe halen jullie het meeste uit een fotoshoot?

We trachten bij een fotoshoot zoveel mogelijk machines en productgroepen in beeld te brengen. Ook trachten we zoveel mogelijk mensen van verschillende afdelingen in beeld te brengen, liefst actief aan het werk. Zo kunnen we de foto’s zo ruim mogelijk inzetten. De foto’s worden namelijk gebruikt voor onze jaarlijkse kalender, onze nieuwe website, drukwerk, catalogus, posts op sociale media, etc. Daarnaast zijn de foto’s van de mensen ook ideaal om toe te voegen aan vacatures. Zo krijgt de sollicitant onmiddellijk een impressie van de jobinhoud, alsook van zijn toekomstige collega’s. 

Wat vond je van de samenwerking met De Klikfabrik?

TOM: Dit was de 2de keer dat wij beroep deden op de diensten van De Klikfabrik. Dit zegt dus eigenlijk al voldoende. Jullie fotografen Johan en Gill begrepen onmiddellijk wat wij van de shoot verwachtten en dachten ook mee hoe we alles optimaal in beeld konden brengen. Daarnaast werd er ook zeer flexibel gereageerd op onze wensen. Zelf mee in een hoogwerker kruipen voor het ideale shot, met de schoenen in het slijk, shooten op locatie, een half uurtje langer werken. Niets was hen te veel. Dit maakt het dan ook aangenaam werken en de reden waarom we hoogstwaarschijnlijk ook voor onze volgende shoot beroep zullen doen op De Klikfabrik.

Meer klanten

Groepsfoto werkneemsters Verschaeren & Mertens

VERSCHAEREN & MERTENS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Bedrijfsfoto werknemers KMO ASSUR

KMO ASSUR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Bedrijfsfoto werknemers Creactiv Marketing Mechelen

CREACTIV

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Ook interesse in bedrijfsfilm?