Verschaeren & Mertens

Sinds de oprichting in 1975 door jeugdvrienden Jan Verschaeren en Hubert Mertens is Verschaeren & Mertens in de regio groot-Mechelen uitgegroeid tot een referentie op het vlak van accountancy, tax, legal en HR & payroll. De verjonging en uitbreiding van hun team deed een frisse wind door het kantoor waaien. We spraken met Desk Manager Steffi over de nieuwe huisstijl, samengestelde groepsfoto’s en nieuwe collega’s.

Groepsfoto voor Verschaeren & Mertens

Waarom is fotografie voor jullie belangrijk?

STEFFI: We zijn de laatste jaren flink gegroeid als bedrijf en vonden het tijd voor een nieuwe en frissere huisstijl. En daar horen ook nieuwe frisse foto’s bij. We willen onze klanten laten zien hoe het er bij ons op kantoor aan toe gaat.

Groepsfoto werkneemsters Verschaeren & Mertens

Daarnaast tonen we ook graag wie onze medewerkers zijn. Allemaal experts in hun vakgebied. We kozen er daarom voor om zowel sfeer- als portretfoto’s te laten maken.

Alle portretten werden samengevoegd tot één groepsfoto die ook kan worden aangepast als er nieuwe collega's starten

Steffi De Vroede - Verschaeren & Mertens
Portretfoto werkneemster Verschaeren & Mertens
Portretfoto werknemer Verschaeren & Mertens

Hoe halen jullie het meeste uit een fotoshoot?

STEFFI: We hebben de beelden zo breed mogelijk ingezet en overal waar het kan in doorgetrokken. Om een voorbeeld te geven: de portretten die jullie maakten, gebruiken we op onze website, in Outlook, in Microsoft Teams, en we moedigen medewerkers aan om ze ook op hun LinkedIn-profiel te gebruiken.

Verder zijn alle aparte portretten door jullie ook samengevoegd tot één grote groepsfoto. Heel handig als er nieuwe collega’s starten, want dan is die groepsfoto ook zo weer aangepast.

Wat vond je van de samenwerking met De Klikfabrik?

STEFFI: Die is heel vlot verlopen. De communicatie verliep goed en er werd op voorhand duidelijk gemaakt wat we konden verwachten. Ook het verloop van de dag werd van tevoren bezorgd waardoor we ons goed konden voorbereiden. We waren tevreden met het eindresultaat en nodigden jullie daarom al eens terug uit voor portretfoto’s toen er zes nieuwe collega’s zijn gestart. Zeker nu er meer wordt thuisgewerkt, is het fijn voor iedereen dat ze zo gelijk een gezicht kunnen plakken op onze nieuwe medewerkers.

Meer klanten

Bedrijfsfoto personeel Authentic Talent

Authentic Talent

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Bedrijfsfoto werknemers Creactiv Marketing Mechelen

CREACTIV

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Groepsportret advocaten advocatenkantoor Devos Advocaten

DEVOS ADVOCATEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Ook interesse in bedrijfsfilm?