Tailormate

Tailormate doet zowel aan interieurbouw als aan standenbouw. De focus bij Tailormate ligt op customer experience. Binnen de standenbouw creëert het bedrijf de perfecte setting waar klanten hun verhaal volledig kunnen voelen en beleven. Deze experience gaat van unieke beursstanden en winkeldisplays tot food trucks en festivalstanden. Binnen interieurbouw biedt Tailormate een brede waaier aan interieuroplossingen voor zakelijke en particuliere klanten. Dit gaat over de inrichting van winkels, cafés, restaurants, kantoren en keukens. Ook beschikt Tailormate over een in-house printafdeling Viaprintix voor print en signmaking voor de standenbouw-en interieurprojecten.

Actiefoto lasser in atelier

Waarom is fotografie voor jullie belangrijk?

Sylvie :  Wij hebben zowel foto’s nodig van de standenbouw-en interieurprojecten als van ons personeel. De KLIKFABRIK nam actiebeelden en personeelsfoto’s van onze werknemers. 

Actiefoto werkman in atelier

Deze beelden gebruiken we op onze website van zowel Tailormate als van Viaprintix. Daarnaast gebruiken we de beelden ook op onze LinkedIn-pagina.

De beelden moeten ons helpen distantiëren en differentiëren van typische interieur en standenbouwers.

Sylvie Coucke - sales en marketing bij Tailormate
Portretfoto voor Tailormate uit Mechelen
Portretfoto voor Tailormate uit Mechelen

Hoe halen jullie het meeste uit een fotoshoot?

Sylvie : De beelden moeten ons helpen distantiëren en differentiëren van typische interieur en standenbouwers. We willen onze medewerkers anders profileren dan typische standenbouwers: professioneel, maar joviaal. We willen niet te serieuze beelden van onze werknemers online zetten, maar eerder ludieke en leuke foto’s zodat ons team er ook ludiek en leuk uitziet. Wij zetten foto’s online van zodra we voelen dat het de juiste foto is. Dat is wanneer we feedback van websitebezoekers krijgen dat het team er tof uit ziet.

Wat vond je van de samenwerking met De Klikfabrik?

Sylvie : We vonden de samenwerking heel goed en snel. We krijgen snel feedback op een prijsofferte: zo’n twee à drie dagen. De fotograaf deed het heel goed. Hij weet wat wij willen en hij kan mee creatief nadenken over de beelden. Achteraf krijg we de foto’s ook snel doorgestuurd. In de toekomst werken we zeker nog samen met De KLIKFABRIK voor onze personeelsfoto’s.

Meer klanten

Bedrijfsfoto werknemers DSR Logistics

DSR LOGISTICS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Actiefoto lasser in atelier Tailormate

MATTHIJS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Productfoto tractor Wim Verhuur

WIM VERHUUR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Ook interesse in bedrijfsfilm?