Gym Visuals

Gym Visuals helpt bedrijven visueel groeien aan de hand van branding, het op punt stellen van websites, klantgerichte leadcampagnes op sociale media en krachtige fotografie, zowel offline als online. Gym Visuals is gespecialiseerd in sport design. Dit inhoud in: luisteren naar de klant zijn/haar verhaal. Vervolgens de klant helpen een krachtig en uniek merk te creëren op basis van grondige analyses, en dit merk goed tot de doelgroep te brengen.

Actiefoto kinesist en patiënt op balance trainer

Waarom is fotografie voor jullie belangrijk?

Freek : De fotografie die wij zoeken, is moeilijk te vinden. Voor ons is het belangrijk om krachtige beelden neer te zetten die passen bij ons bedrijf. 

Interieurfoto fitnesszaak Kinetix

Onze klanten bevinden zich in de sportieve sector dus hebben wij nood aan krachtige sportfotografie. Zo werken we voor fysiotherapeuten, sportdokters, fitnesscentra, enz. De fotografie die wij zoeken moet echt passen bij de klant zijn praktijk of sportzaak. De beelden dienen dus mede de emoties rond het soort sport of medisch vakgebied uit te stralen.

Fotografie is voor ons succesvol als de beelden kracht uitstralen

Freek Lukas - zaakvoerder Gym Visuals
Portretfoto werknemer van Kinetix Lennik
Portretfoto werkneemster van Kinetix Lennik

Hoe halen jullie het meeste uit een fotoshoot?

Freek : Fotografie is voor ons geslaagd als de beelden krachtig zijn en de juiste belichting hebben. Er zijn heel veel fotografen, maar mensen krachtig in beeld te zetten met de juiste belichting, is niet vanzelfsprekend. In het verleden werkte ik samen met andere fotografen die niet de juiste belichting gebruikte en we kregen dan slappe en donkere sfeerbeelden. Fotografie is voor ons succesvol als de beelden kracht uitstralen, horende bij onze klanten. Wij gebruiken de beelden voor op onze website, Facebook en Instagram. Onze klanten gebruiken deze ook voor op hun websites, op sociale media en/of voor campagnes online/offline.

Wat vond je van de samenwerking met De Klikfabrik?

Freek : Ik leerde fotograaf Johan kennen negen maanden geleden en sindsdien werkte we al vier keer samen. Ik verwijs graag klanten door naar Johan. Ik ben voornamelijk tevreden van de juiste belichting die Johan gebruikt. Wat ik ook fantastisch vind aan De KLIKFABRIK is dat jullie enorm snel werken. Bij sommige fotografen kan ik pas na een maand een afspraak vastleggen, wat moeilijk te combineren valt met mijn klanten aangezien zij de beelden zo snel mogelijk nodig hebben. Ik heb enkel lof voor jullie. In de toekomst zien wij zeker nog samenwerkingen met De KLIKFABRIK.

Meer klanten

Bedrijfsfoto werknemers DSR Logistics

DSR LOGISTICS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Actiefoto lasser in atelier Tailormate

MATTHIJS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Productfoto tractor Wim Verhuur

WIM VERHUUR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Ook interesse in bedrijfsfilm?