Fidiaz

Advieskantoor Fidiaz ontstond na fusie van Finivio en BlueGround onder de paraplu van PIA Group. PIA Group verenigt 27 Accountancy, – Audit- en Advieskantoren in Vlaanderen, zonder daarbij de eigenheid van deze kantoren te veranderen. Samen zorgt de fusie voor een bredere dienstverlening met expertise in accountancy, tax- en legal, rapportering, digitalisatie, HR advisory en corporate finance.

Groepsfoto van de bestuursleden van Fidiaz boekhoudkantoor

Waarom is fotografie voor jullie belangrijk?

Anke: Fidiaz is een accountancy bedrijf dat breder is dan enkel accountancy. Door onze fusie eind mei werken we nu met een nieuwe naam. Om meer bekendheid te creëren, hebben we beelden nodig. Beelden zijn voor ons belangrijk om aan de mensen te tonen wat wij bij Fidiaz doen en wie onze werknemers zijn.

Interieurfoto kantoorgebouw Fidiaz

De financiële sector wordt door heel veel mensen als “saai” gezien en dus is ons doel met de fotoshoots via De KLIKFABRIK om een frisse look aan ons bedrijf te geven. We willen een modernere uitstraling en het imago van de financiële sector veranderen om meer medewerkers aan te trekken.

We willen een modernere uitstraling en het imago van de financiële sector veranderen om meer medewerkers aan te trekken.

Anke Read- Marketeer Fidiaz
Bedrijfsfoto werknemer Fidiaz Boekhoudkantoor telefoneert
Bedrijfsfoto medewerkers in vergadering bij Fidiaz Boekhoudkantoor

Hoe halen jullie het meeste uit een fotoshoot?

Anke: Voor ons is het belangrijk dat er een positief beeld gecreëerd wordt van ons bedrijf en de sector zodat mensen zin krijgen om voor ons te komen werken en daarnaast ook dat nieuwe mensen klant willen worden bij ons. Beelden zijn voor ons geslaagd als ze er aantrekkelijk, professioneel en niet te stijf. nieuwe ontwerpen voor postkaarten invoegen in plaats van telkens opnieuw een foto te maken. Dat scheelt een hoop werk en zo kan ik nog even vooruit met de beelden van de shoot.
Wij gebruiken onder andere de foto’s voor op onze website, Facebook en we moedigen onze werknemers aan om de beelden op hun LinkedIn-profiel te gebruiken.

Wat vond je van de samenwerking met De Klikfabrik?

Anke : De samenwerking met De KLIKFABRIK verliep goed. Ik volgde de hele week de portretfoto’s met fotograaf Johan op. We hebben zelf een goed contact en lachten veel, maar het verliep ook professioneel. Alles was goed geregeld en de fotograaf stelde onze werknemers goed op hun gemak. Ook als er werknemers het bedrijf verlieten en van de groepsfoto’s gehaald moesten worden, kon ik op Johan rekenen. We plannen in de nabije toekomst een nieuwe fotoshoot met De KLIKFABRIK voor de nieuwe werknemers mee in beeld te brengen. Wij willen dus zeker nog verder samenwerken met De KLIKFABRIK.

Meer klanten

Bedrijfsfoto werknemers DSR Logistics

DSR LOGISTICS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Actiefoto lasser in atelier Tailormate

MATTHIJS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Productfoto tractor Wim Verhuur

WIM VERHUUR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Ook interesse in bedrijfsfilm?