Electro Carlier

Electro Carlier is een dynamisch bedrijf uit Oostakker en is actief in elektriciteitswerken voor zowel particulieren als KMO´s. Je kan bij ze terecht voor de uitvoering van elektrische installaties, verlichting en domotica. We spraken met zaakvoerder Wouter Carlier over zijn online visitekaartje, verschillende soorten foto´s en de mogelijkheden van nabewerking.

Portretfoto elektricien Wouter Carlier

Waarom is fotografie voor jullie belangrijk?

WOUTER: Ik beschouw mijn website als mijn online visitekaartje en hecht daarom veel waarde aan een goede uitstraling. Zelf beginnen met een smartphone of camera komt bij mij toch al snel wat amateuristisch over en die indruk wil ik uiteraard niet wekken.

Bedrijfsfoto elektricien Wouter Carlier

Daarom ben ik opzoek gegaan naar een professionele fotograaf die dezelfde passie heeft in zijn stiel als ik in de elektrotechniek.

Van de nabewerking was ik erg onder de indruk

Wouter Carlier - Electro Carlier
Interieurfoto installatie Wouter Carlier
Interieurfoto kantoorverlichting Wouter Carlier

Hoe halen jullie het meeste uit een fotoshoot?

WOUTER: Jullie fotograaf Johan is een hele dag met mij op stap geweest. Daardoor had hij de tijd om verschillende foto’s voor verschillende doeleinden maken. De portretfoto’s en de afbeeldingen waarop je me ziet werken, gebruik ik op mijn website. Daarnaast zijn er foto’s van mijn werk: elektrische installaties, verlichting en domotica. Die gebruik ik voor mijn portfolio en in drukwerk.

Previous
Next

Wat vond je van de samenwerking met De Klikfabrik?

WOUTER: Ik ben heel tevreden over de samenwerking. Ik was verbaasd hoe perfectionistisch Johan tewerk ging doorheen de dag. Ieder stopcontact werd op verschillende manieren belicht en vanuit verschillende hoeken gefotografeerd. Ook van de nabewerking was ik erg onder de indruk. Een van mijn projecten was nog niet helemaal afgerond waardoor er een spot nog geen licht gaf, maar Johan heeft dat lampje in de nabewerking toch laten branden. Ik wist niet eens dat zoiets mogelijk was!

Meer klanten

Bedrijfsfoto werknemers DSR Logistics

DSR LOGISTICS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Actiefoto lasser in atelier Tailormate

MATTHIJS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Productfoto tractor Wim Verhuur

WIM VERHUUR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

ook interesse in bedrijfsfilm?