Creactiv

Bij Creactiv werkt een gepassioneerde en bijzonder veelzijdige bende aan strategie, branding en imago. Ze helpen ondernemingen om een consistent verhaal te ontwikkelen en op die manier authentiek en krachtig te communiceren. Dat zorgt ervoor dat de lat bij Creactiv zelf hoog ligt op vlak van uitstraling. We spraken met marketeer Jana De Ryck over het belang van goede fotografie en hoe ze het maximale uit een fotoshoot halen.

Bedrijfsfoto lachende werkneemsters Creactiv

Waarom is fotografie voor jullie belangrijk?

JANA: Fotografie is een deel van onze uitstraling. Als marketing- en communicatiebureau vinden we het belangrijk dat de foto’s die we gebruiken, weerspiegelen hoe we zijn. Als bureau, maar ook als mensen. 

Mockup Creactiv Mechelen

Het beeldmateriaal dat we gebruiken is een onderdeel van een totaalplaatje en ligt in het verlengde van onze huisstijl. Dit zorgt ervoor dat we over al onze kanalen een uniforme indruk neer kunnen zetten. Potentiele klanten die onze website bezoeken krijgen zo gelijk een goed idee waar we voor staan.

Als we foto’s aangeleverd krijgen, kunnen ze gelijk zonder filter op onze Instagramfeed.

Jana De Ryck - Creactiv
Portretfoto werkneemster Creactiv Marketing Mechelen
Portretfoto werknemer Creactiv Marketing Mechelen

Hoe halen jullie het meeste uit een fotoshoot?

JANA: Na een fotoshoot kunnen we nog maanden verder met het beeldmateriaal. De foto’s gebruiken we voor onze website, presentaties, voorstellen voor potentiële klanten, brochures, nieuwsbrieven, en uiteraard op sociale media. Daar gebruiken we ze om een evenement aan te kondigen, als achtergrond voor een quote, of om onze medewerkers voor te stellen. Onze sociale mediaexpert Chia is ook heel blij met jullie nabewerking. Als we foto’s aangeleverd krijgen, kunnen ze gelijk zonder filter op onze Instagramfeed.

Wat vond je van de samenwerking met De KLIKFABRIK?

JANA: We voelden ons heel erg op ons gemak bij jullie fotograaf Gill. Hij denkt mee over de stijl van fotografie en laat tussendoor ook foto’s zien. Zo kregen we gelijk al een beeld van het eindresultaat, waar we heel erg tevreden mee waren. Het sterke van DE KLIKFABRIK is ook dat je bijna niet doorhebt dat er een fotograaf staat. Tijdens onze evenementen, of als er sfeerbeelden worden gemaakt, is Gill een vlieg op de muur. Dit zorgt ervoor dat de foto’s heel natuurlijk overkomen en dat is precies wat we willen. We kloppen binnenkort zeker nog eens bij jullie aan voor een vervolg!

Meer klanten

Bedrijfsfoto werknemers aan tafel KMO ASSUR

Kmo Assur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Bedrijfsfoto personeel Authentic Talent

AUTHENTIC TALENT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

VERSCHAEREN & MERTENS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mollis tortor felis, lobortis ornare dolor elementum ut.

Ook interesse in bedrijfsfilm?